Цей сайт має обмежену підтримку для вашого браузера. Ми рекомендуємо перейти на Edge, Chrome, Safari або Firefox.
FREE DELIVERY TILL 29.02

Політика cookie

Нашу політику щодо файлів cookie востаннє оновлено 19 жовтня 2023 року.

 

Ми використовуємо Ваші особисті дані для надання та покращення Сервісу. Користуючись Сервісом, ви погоджуєтеся на збір і використання інформації відповідно до цієї Політики конфіденційності.

 

Тлумачення та визначення

Інтерпретація

Слова, початкова літера яких написана великою, мають значення, визначені за таких умов. Наведені нижче визначення мають однакове значення незалежно від того, чи вказано вони в однині чи множині.

 

Визначення

Для цілей цієї Політики конфіденційності:

  • "Обліковий запис" означає унікальний обліковий запис, створений для Вас для доступу до нашого Сервісу або його частин.

  • Бізнес для цілей CCPA (Каліфорнійського Закону про конфіденційність споживачів) означає Компанію як юридичну особу, яка збирає особисту інформацію Споживачів і визначає цілі та засоби обробки. особистої інформації споживачів або від імені якої така інформація збирається та яка окремо чи спільно з іншими визначає цілі та засоби обробки особистої інформації споживачів, яка веде бізнес у штаті Каліфорнія.

  • "Компанія" (іменується як "Компанія", "Ми", "Нас" або "Наш" у цій Угоді) стосується UmaUmi

  • "Країна" стосується Кіпру.

  • Споживач для цілей CCPA (Каліфорнійського Закону про конфіденційність споживачів) означає фізичну особу, яка є резидентом Каліфорнії. Резидент, як визначено в законі, включає (1) кожну особу, яка перебуває в США з іншою метою, ніж тимчасова або тимчасова, і (2) кожну особу, яка проживає в США та перебуває за межами США на тимчасовий або тимчасовий термін. тимчасове призначення.

  • "Cookie" - це невеликі файли, які веб-сайт розміщує на вашому комп’ютері, мобільному пристрої чи будь-якому іншому пристрої та містить відомості про вашу історію веб-перегляду на цьому веб-сайті під час багатьох його використання.

  • "Контролер даних" для цілей GDPR (Загального регламенту захисту даних) означає Компанію як юридичну особу, яка самостійно або спільно з іншими визначає цілі та засоби обробки персональних даних.

  • "Пристрій" означає будь-який пристрій, який може отримати доступ до Служби, як-от комп’ютер, мобільний телефон або цифровий планшет.

  • "Не відстежувати" (DNT) – це концепція, яку просувають регуляторні органи США, зокрема Федеральна торгова комісія США (FTC), для розробки та впровадження в Інтернет-індустрії механізм, який дозволяє користувачам Інтернету контролювати відстеження їхньої онлайн-активності на веб-сайтах.

  • "Особисті дані" – це будь-яка інформація, яка стосується ідентифікованої або ідентифікованої особи.

    Для цілей CCPA Персональні дані означають будь-яку інформацію, яка ідентифікує, пов’язана з Вами, описує або може бути пов’язана з Вами або може бути обґрунтовано пов’язана, прямо чи опосередковано, з Вами.

  • "Продаж" для цілей CCPA (Каліфорнійського Закону про конфіденційність споживачів) означає продаж, оренду, передачу, розголошення, розповсюдження, надання, передачу чи інше усне чи письмове повідомлення , електронними чи іншими засобами, особисту інформацію Споживача іншій компанії чи третій стороні за грошову чи іншу цінну винагороду.

  • "Сервіс" відноситься до веб-сайту.

  • "Постачальник послуг" означає будь-яку фізичну або юридичну особу, яка обробляє дані від імені Компанії. Це стосується сторонніх компаній або осіб, найнятих Компанією для сприяння Сервісу, надання Сервісу від імені Компанії, надання послуг, пов’язаних із Сервісом, або допомоги Компанії в аналізі того, як використовується Сервіс.

  • "Дані про використання" стосуються даних, зібраних автоматично, створених під час використання Служби або з самої інфраструктури Служби (наприклад, тривалість відвідування сторінки).

  • "Веб-сайт" стосується Uma< span data-mce-fragment="1">Umi, доступний за адресою https://umaumi.eu

  • "Ви" означає особу, яка отримує доступ або використовує Службу, або компанію чи іншу юридичну особу, від імені якої така особа отримує доступ або використовує Службу, залежно від обставин.

 

Збір і використання ваших персональних даних

Типи зібраних даних

Особисті дані

Під час використання нашого Сервісу ми можемо попросити вас надати нам певну особисту інформацію, яка може бути використана для зв’язку з вами або ідентифікації. Особиста інформація може включати, але не обмежуватися:

  • Адреса електронної пошти

  • Ім'я та прізвище

  • Номер телефону

  • Адреса, штат, провінція, поштовий індекс, місто

  • Дані про використання

 

Дані про використання

Дані про використання збираються автоматично під час використання Сервісу.

Дані про використання можуть містити таку інформацію, як адреса Інтернет-протоколу вашого пристрою (наприклад, IP-адреса), тип веб-переглядача, версія веб-переглядача, сторінки нашого Сервісу, які ви відвідуєте, час і дату вашого відвідування, час, проведений на цих сторінках , унікальні ідентифікатори пристроїв та інші діагностичні дані.

Коли ви отримуєте доступ до Сервісу за допомогою мобільного пристрою або через нього, ми можемо автоматично збирати певну інформацію, включаючи, але не обмежуючись, тип мобільного пристрою, який ви використовуєте, унікальний ідентифікатор вашого мобільного пристрою, IP-адресу вашого мобільного пристрою , ваша мобільна операційна система, тип мобільного Інтернет-браузера, який ви використовуєте, унікальні ідентифікатори пристрою та інші діагностичні дані.

Ми також можемо збирати інформацію, яку Ваш веб-переглядач надсилає щоразу, коли Ви відвідуєте наш Сервіс або коли Ви отримуєте доступ до Сервісу за допомогою мобільного пристрою.

 

Технології відстеження та файли cookie

Ми використовуємо файли cookie та подібні технології відстеження, щоб відстежувати діяльність на нашому Сервісі та зберігати певну інформацію. Використовувані технології відстеження – це маяки, теги та сценарії для збору та відстеження інформації, а також для покращення та аналізу нашого Сервісу. Технології, які ми використовуємо, можуть включати:

  • Cookie або файли cookie веб-переглядача. Файли cookie – це невеликий файл, який розміщується на вашому пристрої. Ви можете наказати своєму браузеру відхиляти всі файли cookie або вказувати, коли файли cookie надсилаються. Однак, якщо ви не приймаєте файли cookie, ви не зможете використовувати деякі частини нашого Сервісу. Якщо ви не налаштували параметри свого браузера так, щоб він відмовлявся від файлів cookie, наш Сервіс може використовувати файли cookie.
  • Веб-маяки. Певні розділи нашого Сервісу та наші електронні листи можуть містити невеликі електронні файли, відомі як веб-маяки (також називаються чіткими gif-файлами, піксельними тегами та однопіксельними gif-файлами), які дозволяють Компанії наприклад, для підрахунку користувачів, які відвідали ці сторінки або відкрили електронний лист, і для іншої пов’язаної статистики веб-сайту (наприклад, запис популярності певного розділу та перевірка цілісності системи та сервера).

Файли cookie можуть бути "постійними" або "сеансовими". Постійні файли cookie залишаються на вашому персональному комп’ютері чи мобільному пристрої, коли ви перебуваєте в автономному режимі, а сеансові файли cookie видаляються, щойно ви закриваєте веб-переглядач.

Ми використовуємо як сеансові, так і постійні файли cookie для цілей, викладених нижче:

  • Необхідні/основні файли cookie

    Тип: сеансові файли cookie

    Адмініструється: ми

    Мета: Ці файли cookie необхідні для надання вам послуг, доступних через веб-сайт, і для того, щоб ви могли використовувати деякі його функції. Вони допомагають автентифікувати користувачів і запобігати шахрайському використанню облікових записів користувачів. Без цих файлів cookie послуги, про які ви запитували, не можуть бути надані, і ми використовуємо ці файли cookie лише для надання вам цих послуг.

  • Політика використання файлів cookie/файли cookie прийняття повідомлень

    Тип: постійні файли cookie

    Адмініструється: ми

    Призначення: ці файли cookie визначають, чи дозволили користувачі використовувати файли cookie на веб-сайті.

  • Функціональні файли cookie

    Тип: постійні файли cookie

    Адмініструється: ми

    Призначення: ці файли cookie дозволяють нам запам’ятовувати вибір, який ви робите під час користування веб-сайтом, наприклад запам’ятовувати дані для входу чи налаштування мови. Метою цих файлів cookie є надання Вам більш особистого досвіду та уникнення необхідності повторно вводити свої налаштування щоразу, коли Ви використовуєте Веб-сайт.

  • Cookie для відстеження та продуктивності

    Тип: постійні файли cookie

    Адмініструється: Третіми сторонами

    Призначення: ці файли cookie використовуються для відстеження інформації про трафік на веб-сайті та про те, як користувачі використовують веб-сайт. Інформація, зібрана за допомогою цих файлів cookie, може прямо чи опосередковано ідентифікувати вас як окремого відвідувача. Це пояснюється тим, що зібрана інформація зазвичай пов’язана з псевдонімним ідентифікатором, пов’язаним із пристроєм, який ви використовуєте для доступу до Веб-сайту. Ми також можемо використовувати ці файли cookie для тестування нових сторінок, функцій або нових функцій веб-сайту, щоб побачити, як на них реагують наші користувачі.

Для отримання додаткової інформації про файли cookie, які ми використовуємо, і ваш вибір щодо файлів cookie, відвідайте нашу Політику стосовно файлів cookie або розділ щодо файлів cookie нашої Політики конфіденційності.

 

Використання ваших персональних даних

Компанія може використовувати Персональні дані для таких цілей:

  • Надавати та підтримувати наш Сервіс, зокрема контролювати використання нашого Сервісу.

  • Керувати своїм обліковим записом: керувати вашою реєстрацією як користувача Сервісу. Персональні дані, які ви надаєте, можуть надати вам доступ до різних функцій Сервісу, які доступні вам як зареєстрованому користувачеві.

  • Для виконання контракту: розробка, дотримання та укладення договору купівлі-продажу продуктів, товарів чи послуг, які ви придбали, або будь-якого іншого договору з нами через Службу.

  • Щоб зв’язатися з вами: щоб зв’язатися з вами електронною поштою, телефонними дзвінками, SMS або іншими еквівалентними формами електронного зв’язку, як-от push-повідомлення мобільної програми щодо оновлень або інформаційні повідомлення, пов’язані з функціями, продуктів або контрактних послуг, включаючи оновлення безпеки, якщо це необхідно або розумно для їх впровадження.

  • Надавати вам новини, спеціальні пропозиції та загальну інформацію про інші товари, послуги та події, які ми пропонуємо, подібні до тих, які ви вже придбали або запитували, якщо ви не вибрали отримати таку інформацію.

  • Керувати вашими запитами: відвідувати та керувати вашими запитами до нас.

  • Для передачі бізнесу: ми можемо використовувати вашу інформацію для оцінки або проведення злиття, вилучення, реструктуризації, реорганізації, розпуску чи іншого продажу чи передачі частини або всіх наших активів, будь то як безперервне підприємство або як частина банкрутства, ліквідації чи подібного провадження, у якому Персональні дані користувачів наших Сервісів, які зберігаються в нас, є серед переданих активів.

  • Для інших цілей: ми можемо використовувати вашу інформацію для інших цілей, наприклад для аналізу даних, виявлення тенденцій використання, визначення ефективності наших рекламних кампаній, а також для оцінки та вдосконалення наших Сервісів, продуктів і послуг , маркетинг і ваш досвід.

Ми можемо надати вашу особисту інформацію в таких ситуаціях:

  • З Постачальниками послуг: ми можемо ділитися вашою особистою інформацією з Постачальниками послуг для моніторингу та аналізу використання нашої Послуги, для обробки платежів, для зв’язку з вами.
  • Щодо передачі бізнесу: ми можемо ділитися або передавати вашу особисту інформацію у зв’язку з або під час переговорів щодо будь-якого злиття, продажу активів Компанії, фінансування або придбання всього або частини нашого бізнесу іншій особі. компанія.
  • З афілійованими особами: ми можемо ділитися вашою інформацією з нашими афілійованими особами, і в цьому випадку ми вимагатимемо від цих афілійованих осіб дотримання цієї Політики конфіденційності. До афілійованих осіб належать наша материнська компанія та будь-які інші дочірні компанії, партнери по спільним підприємствам або інші компанії, які ми контролюємо або які перебувають під спільним контролем з нами.
  • З діловими партнерами: ми можемо ділитися вашою інформацією з нашими діловими партнерами, щоб пропонувати вам певні продукти, послуги чи акції.
  • З іншими користувачами: коли ви ділитеся особистою інформацією або іншим чином взаємодієте в публічних місцях з іншими користувачами, така інформація може переглядатися всіма користувачами та може бути публічно поширена за межами.
  • З вашої згоди: ми можемо розкривати вашу особисту інформацію для будь-яких інших цілей за вашою згодою.

 

Зберігання ваших персональних даних

Компанія зберігатиме ваші персональні дані лише до тих пір, поки це необхідно для цілей, викладених у цій Політиці конфіденційності. Ми зберігатимемо та використовуватимемо ваші персональні дані в обсязі, необхідному для дотримання наших юридичних зобов’язань (наприклад, якщо від нас вимагається зберігати ваші дані для дотримання чинного законодавства), вирішення суперечок і забезпечення виконання наших юридичних угод і політик.

Компанія також зберігатиме дані про використання для цілей внутрішнього аналізу. Дані про використання, як правило, зберігаються протягом коротшого періоду часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки чи покращення функціональності нашого Сервісу, або якщо ми юридично зобов’язані зберігати ці дані протягом довшого періоду часу.

 

Передача ваших персональних даних

Ваша інформація, включно з Персональними даними, обробляється в робочих офісах Компанії та в будь-яких інших місцях, де знаходяться сторони, залучені до обробки. Це означає, що ця інформація може передаватись і зберігатися на комп’ютерах, розташованих за межами Вашого штату, провінції, країни чи іншої державної юрисдикції, де закони про захист даних можуть відрізнятися від законів Вашої юрисдикції.

Ваша згода з цією Політикою конфіденційності з подальшим наданням такої інформації означає вашу згоду на таку передачу.

Компанія вживатиме всіх розумно необхідних заходів, щоб гарантувати, що ваші дані обробляються безпечно та відповідно до цієї Політики конфіденційності, і жодна передача ваших особистих даних організації чи країні не здійснюватиметься, якщо не буде встановлено адекватних засобів контролю, зокрема безпека ваших даних та іншої особистої інформації.

 

Розкриття ваших персональних даних

Комерційні операції

Якщо Компанія бере участь у злитті, поглинанні або продажу активів, ваші персональні дані можуть бути передані. Ми надішлемо сповіщення, перш ніж ваші персональні дані будуть передані та підпадають під дію іншої Політики конфіденційності.

 

Правоохоронні органи

За певних обставин Компанія може бути зобов’язана розкрити Ваші персональні дані, якщо цього вимагає закон або у відповідь на обґрунтовані запити державних органів (наприклад, суду чи державної установи).

 

Інші юридичні вимоги

Компанія може розкрити Ваші персональні дані, сумлінно вважаючи, що така дія необхідна для:

  • Дотримуватись юридичних зобов’язань
  • Захист і захист прав чи власності Компанії
  • Запобігання або розслідування можливих протиправних дій у зв’язку зі Службою
  • Захищати особисту безпеку Користувачів Сервісу або громадськості
  • Захист від юридичної відповідальності

 

Безпека ваших персональних даних

Безпека ваших особистих даних важлива для нас, але пам’ятайте, що жоден метод передачі через Інтернет або метод електронного зберігання не є на 100% безпечним. Незважаючи на те, що ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати їх абсолютну безпеку.

 

Детальна інформація про обробку ваших персональних даних

Постачальники послуг, яких ми використовуємо, можуть мати доступ до ваших персональних даних. Ці сторонні постачальники збирають, зберігають, використовують, обробляють і передають інформацію про вашу діяльність у нашому Сервісі відповідно до своєї Політики конфіденційності.

 

Аналітика

Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг для моніторингу та аналізу використання нашої служби.

 

Маркетинг електронною поштою

Ми можемо використовувати ваші персональні дані, щоб надсилати вам інформаційні бюлетені, маркетингові чи рекламні матеріали та іншу інформацію, яка може вас зацікавити. Ви можете відмовитися від отримання будь-яких або всіх цих повідомлень від нас, перейшовши за посиланням для скасування підписки або інструкціями, наданими в будь-якому електронному листі, який ми надсилаємо, або зв’язавшись з нами.

 

Конфіденційність CCPA

Цей розділ повідомлення про конфіденційність для жителів Каліфорнії доповнює інформацію, що міститься в нашій Політиці конфіденційності, і застосовується виключно до всіх відвідувачів, користувачів та інших осіб, які проживають у штаті Каліфорнія.

 

Категорії зібраної особистої інформації

Ми збираємо інформацію, яка ідентифікує, стосується, описує, посилається, яку можна пов’язати з певним Споживачем чи Пристроєм або обґрунтовано пов’язати, прямо чи опосередковано, з певним Споживачем чи Пристроєм. Нижче наведено список категорій особистої інформації, яку ми можемо збирати або яку могли отримати від жителів Каліфорнії протягом останніх дванадцяти (12) місяців.

Зверніть увагу, що категорії та приклади, наведені в списку нижче, визначені в CCPA. Це не означає, що всі приклади такої категорії особистої інформації були фактично зібрані нами, але відображає наше добросовісне переконання, наскільки нам відомо, що деяка інформація з відповідної категорії може бути і могла бути зібрана. Наприклад, певні категорії особистої інформації збиратимуться, лише якщо ви надасте таку особисту інформацію безпосередньо нам.

  • Категорія A: Ідентифікатори.

    Приклади: справжнє ім’я, псевдонім, поштова адреса, унікальний особистий ідентифікатор, онлайн-ідентифікатор, адреса Інтернет-протоколу, електронна адреса, ім’я облікового запису, номер водійського посвідчення, номер паспорта чи інші подібні ідентифікатори.

    Зібрано: так.

  • Категорія B: Категорії особистої інформації, перелічені в статуті Каліфорнійської служби реєстрації клієнтів (Каліфорнійський цивільний кодекс, § 1798.80(e)).

    Приклади: ім’я, підпис, номер соціального страхування, фізичні характеристики чи опис, адреса, номер телефону, номер паспорта, номер водійського посвідчення чи державного посвідчення особи, номер страхового полісу, освіта, робота, трудова історія, номер банківського рахунку, номер кредитної картки, номер дебетової картки або будь-яку іншу фінансову інформацію, медичну інформацію чи інформацію про медичне страхування. Деяка особиста інформація, включена в цю категорію, може збігатися з іншими категоріями.

    Зібрано: так.

  • Категорія C: захищені класифікаційні характеристики згідно з Каліфорнійським або федеральним законодавством.

    Приклади: вік (40 років або старше), раса, колір шкіри, походження, національне походження, громадянство, релігія чи віросповідання, сімейний стан, стан здоров’я, фізична чи розумова вада, стать (зокрема стать, гендерна ідентичність, гендерне самовираження, вагітність або пологи та пов’язані з цим захворювання), сексуальна орієнтація, статус ветерана чи військового, генетична інформація (включаючи сімейну генетичну інформацію).

    Зібрано: Ні.

  • Категорія D: Комерційна інформація.

    Приклади: записи та історія придбаних або розглянутих продуктів або послуг.

    Зібрано: так.

  • Категорія E: біометрична інформація.

    Приклади: генетичні, фізіологічні, поведінкові та біологічні характеристики або моделі активності, які використовуються для отримання шаблону чи іншого ідентифікатора чи ідентифікаційної інформації, як-от відбитки пальців, обличчя та голосу, сканування райдужної оболонки або сітківки ока, натискання клавіш, хода або інші фізичні моделі та дані про сон, здоров’я чи фізичні вправи.

    Зібрано: Ні.

  • Категорія F: Інтернет або інша подібна мережева діяльність.

    Приклади: взаємодія з нашим Сервісом або реклама.

    Зібрано: так.

  • Категорія G: дані геолокації.

    Приклади: приблизне фізичне місцезнаходження.

    Зібрано: Ні.

  • Категорія H: Сенсорні дані.

    Приклади: аудіо-, електронна, візуальна, теплова, нюхова чи подібна інформація.

    Зібрано: Ні.

  • Категорія I: професійна або пов’язана з роботою інформація.

    Приклади: поточна чи минула історія роботи або оцінки продуктивності.

    Зібрано: Ні.

  • Категорія J: непублічна освітня інформація (відповідно до Закону про права сім’ї на освіту та конфіденційність (20 U.S.C. Розділ 1232g, 34 C.F.R. Частина 99)).

    Приклади: записи про освіту, безпосередньо пов’язані зі студентом, які зберігаються освітнім закладом або стороною, яка діє від його імені, як-от оцінки, виписки, списки класів, розклади студентів, ідентифікаційні коди студентів, фінансова інформація студента або дисциплінарна документація студента.< /p>

    Зібрано: Ні.

  • Категорія K: Висновки, зроблені на основі іншої особистої інформації.

    Приклади: профіль, що відображає вподобання, характеристики, психологічні тенденції, схильності, поведінку, ставлення, інтелект, здібності та схильності людини.

    Зібрано: Ні.

 

Відповідно до CCPA, особиста інформація не включає:

  • Загальнодоступна інформація з державних документів
  • Деідентифікована або зведена інформація про споживача
  • Інформація, виключена зі сфери дії CCPA, як-от:
    • Інформація про здоров’я чи медичну інформацію, на яку поширюється Закон про перенесення та підзвітність медичного страхування 1996 року (HIPAA) і Закон Каліфорнії про конфіденційність медичної інформації (CMIA), або дані клінічних випробувань
    • Особиста інформація, на яку поширюються закони про конфіденційність певних галузей, зокрема Закон про справедливу кредитну звітність (FRCA), Закон Грамма-Ліча-Блілі (GLBA) або Закон Каліфорнії про конфіденційність фінансової інформації (FIPA), а також Закон про захист конфіденційності водіїв 1994 року

 

Джерела особистої інформації

Ми отримуємо перелічені вище категорії особистої інформації з таких категорій джерел:

  • Безпосередньо від вас. Наприклад, з форм, які ви заповнюєте в нашому Сервісі, уподобань, які ви виражаєте чи надаєте через наш Сервіс, або з ваших покупок у нашому Сервісі.
  • Непрямо від вас. Наприклад, від спостереження за вашою діяльністю в нашому Сервісі.
  • Автоматично від вас. Наприклад, за допомогою файлів cookie, які ми або наші Постачальники послуг встановлюємо на вашому пристрої під час навігації нашим сервісом.
  • Від постачальників послуг. Наприклад, сторонні постачальники для моніторингу та аналізу використання нашого Сервісу, сторонні постачальники для обробки платежів або інші сторонні постачальники, яких ми використовуємо для надання вам Сервісу.

 

Використання особистої інформації в ділових або комерційних цілях

Ми можемо використовувати або розголошувати особисту інформацію, яку збираємо, для «ділових цілей» або «комерційних цілей» (як визначено в CCPA), які можуть включати такі приклади:

  • Для роботи нашого Сервісу та надання Вам нашого Сервісу.
  • Щоб надати Вам підтримку та відповісти на Ваші запити, включно з дослідженням і вирішенням Ваших проблем, а також контролювати та покращувати наш Сервіс.
  • Для виконання або задоволення причини, з якої ви надали інформацію. Наприклад, якщо ви надаєте свою контактну інформацію, щоб поставити запитання про наш Сервіс, ми використаємо цю особисту інформацію, щоб відповісти на ваш запит. Якщо ви надаєте свою особисту інформацію для придбання продукту чи послуги, ми використовуватимемо цю інформацію для обробки вашого платежу та полегшення доставки.
  • Для відповіді на запити правоохоронних органів і відповідно до чинного законодавства, ухвали суду чи урядових постанов.
  • Як описано вам під час збору вашої особистої інформації чи іншим чином, як зазначено в CCPA.
  • Для внутрішнього адміністрування та аудиту.
  • Для виявлення інцидентів безпеки та захисту від зловмисної, оманливої, шахрайської чи незаконної діяльності, у тому числі, за необхідності, для притягнення до відповідальності осіб, відповідальних за таку діяльність.

Зверніть увагу, що наведені вище приклади є ілюстративними і не мають на меті бути вичерпними. Щоб дізнатися більше про те, як ми використовуємо цю інформацію, зверніться до розділу «Використання ваших персональних даних».

Якщо ми вирішимо збирати додаткові категорії особистої інформації або використовувати зібрану особисту інформацію для істотно інших, непов’язаних або несумісних цілей, ми оновимо цю Політику конфіденційності.

 

Розкриття особистої інформації в ділових або комерційних цілях

Ми можемо використовувати або розкривати та могли використовувати або розкривати протягом останніх дванадцяти (12) місяців такі категорії особистої інформації для ділових або комерційних цілей:

  • Категорія A: Ідентифікатори
  • Категорія B: Категорії особистої інформації, перелічені в статуті Каліфорнійського реєстру клієнтів (Каліфорнійський цивільний кодекс § 1798.80(e))
  • Категорія D: Комерційна інформація
  • Категорія F: Інтернет або інша подібна мережева діяльність

Зверніть увагу, що перелічені вище категорії визначені в CCPA. Це не означає, що всі приклади цієї категорії особистої інформації були фактично розголошені, але відображає наше добросовісне переконання, наскільки нам відомо, що деяка інформація з відповідної категорії може бути і могла бути розголошена.

Коли ми розкриваємо особисту інформацію з діловою або комерційною метою, ми укладаємо договір, який описує ціль і вимагає від одержувача зберігати конфіденційність цієї особистої інформації та не використовувати її для будь-яких цілей, крім виконання договору.

 

Продаж особистої інформації

Згідно з визначенням у CCPA, «продаж» і «продаж» означають продаж, оренду, передачу, розголошення, розповсюдження, надання, передачу чи інше повідомлення в усній, письмовій або електронний чи іншій формі особистої інформації споживача інформацію компанією третій стороні за цінну винагороду. Це означає, що ми могли отримати певну вигоду в обмін на надання особистої інформації, але не обов’язково грошову вигоду.

Зверніть увагу, що наведені нижче категорії визначені в CCPA. Це не означає, що всі приклади такої категорії особистої інформації були фактично продані, але відображає наше добросовісне переконання, наскільки нам відомо, що деяка інформація з відповідної категорії може бути та могла бути передана за цінність .

Ми можемо продавати та могли продавати протягом останніх дванадцяти (12) місяців такі категорії особистої інформації:

  • Категорія A: Ідентифікатори
  • Категорія B: Категорії особистої інформації, перелічені в статуті Каліфорнійського реєстру клієнтів (Каліфорнійський цивільний кодекс § 1798.80(e))
  • Категорія D: Комерційна інформація
  • Категорія F: Інтернет або інша подібна мережева діяльність

 

Обмін особистою інформацією

Ми можемо надати вашу особисту інформацію, зазначену в наведених вище категоріях, таким категоріям третіх сторін:

  • Постачальники послуг
  • Платіжні системи
  • Наші філії
  • Наші ділові партнери
  • Сторонні постачальники, яким ви або ваші агенти уповноважуєте нас розкривати вашу особисту інформацію у зв’язку з продуктами чи послугами, які ми вам надаємо

 

Продаж особистої інформації неповнолітніх віком до 16 років

Ми свідомо не збираємо особисту інформацію неповнолітніх віком до 16 років за допомогою нашого Сервісу, хоча певні сторонні веб-сайти, на які ми посилаємося, можуть це робити. Ці сторонні веб-сайти мають власні умови використання та політику конфіденційності, і ми заохочуємо батьків і законних опікунів контролювати використання Інтернету своїми дітьми та інструктувати своїх дітей ніколи не надавати інформацію на інших веб-сайтах без їхнього дозволу.

Ми не продаємо особисту інформацію Споживачів, яким, як нам відомо, менше 16 років, окрім випадків, коли ми отримуємо підтверджуючий дозвіл («право на згоду») від Споживача віком від 13 до 16 років. віком або батьками чи опікунами Споживача віком менше 13 років. Споживачі, які погодилися на продаж особистої інформації, можуть будь-коли відмовитися від майбутніх продажів. Щоб скористатися правом відмови, Ви (або Ваш уповноважений представник) можете подати нам запит, зв’язавшись з нами.

Якщо у вас є підстави вважати, що дитина віком до 13 (або 16) надала нам особисту інформацію, зв’яжіться з нами, надавши достатньо деталей, щоб ми могли видалити цю інформацію.

 

Ваші права відповідно до CCPA

Закон CCPA надає жителям Каліфорнії певні права щодо їх особистої інформації. Якщо ви є резидентом Каліфорнії, ви маєте такі права:

  • Право на повідомлення. Ви маєте право отримувати сповіщення про те, які категорії Персональних даних збираються та з якою метою вони використовуються.
  • Право на запит. Відповідно до CCPA, ви маєте право вимагати, щоб ми розкрили вам інформацію про наш збір, використання, продаж, розкриття для ділових цілей та обмін особистою інформацією. Коли ми отримаємо та підтвердимо ваш запит, ми розкриємо вам:
    • Категорії особистої інформації, яку ми зібрали про вас
    • Категорії джерел особистої інформації, яку ми зібрали про вас
    • Наші комерційні чи комерційні цілі для збору чи продажу цієї особистої інформації
    • Категорії третіх сторін, з якими ми ділимося цією особистою інформацією
    • Конкретна особиста інформація, яку ми зібрали про вас
    • Якщо ми продали вашу особисту інформацію або розкрили вашу особисту інформацію з діловою метою, ми розкриємо вам:
      • Продані категорії особистої інформації
      • Розкриті категорії категорій особистої інформації
  • Право відмовитися від продажу персональних даних (відмова). Ви маєте право вказувати нам не продавати вашу особисту інформацію. Щоб подати запит на відмову, зв’яжіться з нами.
  • Право на видалення Персональних даних. Ви маєте право подати запит на видалення Ваших Персональних даних за певними винятками. Щойно ми отримаємо та підтвердимо ваш запит, ми видалимо (і дамо нашим постачальникам послуг видалити) вашу особисту інформацію з наших записів, якщо не буде винятків. Ми можемо відхилити ваш запит на видалення, якщо збереження інформації необхідно для нас або наших постачальників послуг, щоб:
    • Завершити транзакцію, для якої ми зібрали особисту інформацію, надати товар чи послугу, які ви запитували, вжити розумно очікуваних дій у контексті наших поточних ділових відносин з вами або іншим чином виконати наш договір з вами.
    • Виявляти інциденти безпеки, захищати від зловмисної, оманливої, шахрайської чи незаконної діяльності або переслідувати відповідальних за таку діяльність.
    • Продукти для налагодження, щоб виявити та виправити помилки, які погіршують існуючі призначені функції.
    • Здійснювати свободу слова, забезпечувати право іншого споживача використовувати свої права на свободу слова або використовувати інше право, передбачене законом.
    • Дотримуватися Закону Каліфорнії про конфіденційність електронного зв’язку (Каліфорнійський кримінальний кодекс, § 1546 і далі).
    • Брати участь у публічних або рецензованих наукових, історичних чи статистичних дослідженнях у суспільних інтересах, які дотримуються всіх інших застосовних законів про етику та конфіденційність, коли видалення інформації може зробити неможливим або серйозно зашкодити результатам дослідження, якщо Ви раніше надав інформовану згоду.
    • Увімкніть виключно внутрішнє використання, яке розумно узгоджується з очікуваннями споживачів на основі ваших відносин із нами.
    • Дотримуватись юридичних зобов’язань.
    • Здійснюйте інше внутрішнє та законне використання цієї інформації, сумісне з контекстом, у якому ви її надали.
  • Право не зазнавати дискримінації. Ви маєте право не зазнавати дискримінації за використання будь-яких своїх прав споживача, зокрема:
    • Відмова в наданні вам товарів чи послуг
    • Встановлення різних цін або тарифів на товари чи послуги, зокрема використання знижок чи інших пільг чи накладення штрафів
    • Надання вам товарів або послуг іншого рівня або якості
    • Припущення, що Ви отримаєте іншу ціну чи тариф на товари чи послуги або інший рівень або якість товарів чи послуг

 

Здійснення ваших прав щодо захисту даних відповідно до CCPA

Щоб скористатися будь-якими своїми правами відповідно до CCPA, і якщо ви є резидентом Каліфорнії, ви можете зв’язатися з нами:

  • Відвідавши цю сторінку на нашому веб-сайті: https://umaumi.eu
  • Надіславши нам електронний лист: shop@umaumi.com

Лише ви або особа, зареєстрована в Державному секретарі Каліфорнії, яку ви уповноважуєте діяти від вашого імені, можете подати перевірений запит щодо вашої особистої інформації.

 

Ваш запит до нас повинен:

  • Надайте достатньо інформації, яка дозволить нам обґрунтовано підтвердити, що ви є особою, про яку ми зібрали особисту інформацію, або уповноваженим представником
  • Опишіть свій запит достатньо докладно, щоб ми могли правильно його зрозуміти, оцінити та відповісти на нього

Ми не можемо відповісти на ваш запит або надати вам необхідну інформацію, якщо ми не можемо:

  • Підтвердьте свою особу чи повноваження для надсилання запиту
  • І підтвердити, що особиста інформація стосується вас

Ми розкриємо та надамо необхідну інформацію безкоштовно протягом 45 днів після отримання вашого запиту, який можна перевірити. Період часу для надання необхідної інформації може бути подовжено ще на 45 днів у разі обґрунтованої необхідності та з попереднім повідомленням.

Будь-яке розкриття інформації, яке ми надаємо, стосуватиметься лише 12-місячного періоду, що передує отриманню запиту, який можна перевірити.

Для запитів на перенесення даних ми виберемо формат для надання вашої особистої інформації, який буде зручним для використання та дозволить вам безперешкодно передавати інформацію від однієї організації до іншої.

 

Не продавайте мою особисту інформацію

Ви маєте право відмовитися від продажу Вашої особистої інформації. Щойно ми отримаємо та підтвердимо від вас запит споживача, який можна перевірити, ми припинимо продаж вашої особистої інформації. Щоб скористатися своїм правом на відмову, зв’яжіться з нами.

Постачальники послуг, з якими ми співпрацюємо (наприклад, наші партнери з аналітики чи реклами), можуть використовувати в Сервісі технологію, яка продає особисту інформацію, як це визначено законом CCPA. Якщо ви бажаєте відмовитися від використання вашої особистої інформації для цілей реклами на основі інтересів і цих потенційних продажів, як визначено законом CCPA, ви можете зробити це, дотримуючись інструкцій нижче.

Зверніть увагу, що будь-яка відмова залежить від браузера, який ви використовуєте. Можливо, вам доведеться вимкнути в кожному веб-переглядачі, який ви використовуєте.

 

 

Конфіденційність дітей

Наша служба не звертається до осіб віком до 13 років. Ми свідомо не збираємо особисту інформацію від осіб віком до 13 років. Якщо ви є батьком або опікуном і вам відомо, що ваша дитина надала нам особисті Дані, будь ласка, зв'яжіться з нами. Якщо нам стає відомо, що ми збирали персональні дані від будь-якої особи віком до 13 років без підтвердження згоди батьків, ми вживаємо заходів для видалення цієї інформації з наших серверів.

Якщо нам потрібна згода як правова основа для обробки вашої інформації, а ваша країна вимагає згоди батьків, ми можемо вимагати згоди ваших батьків, перш ніж збирати та використовувати цю інформацію.

 

Посилання на інші веб-сайти

Наша служба може містити посилання на інші веб-сайти, якими ми не керуємо. Якщо ви клацнете посилання третьої сторони, вас буде спрямовано на сайт цієї третьої сторони. Ми настійно рекомендуємо вам переглядати Політику конфіденційності кожного сайту, який ви відвідуєте.

Ми не контролюємо та не несемо відповідальності за вміст, політику конфіденційності чи практику будь-яких сторонніх сайтів чи служб.

 

Зміни в цій Політиці конфіденційності

Час від часу ми можемо оновлювати нашу Політику конфіденційності. Ми повідомимо вас про будь-які зміни, опублікувавши нову Політику конфіденційності на цій сторінці.

Ми повідомимо вас електронною поштою та/або у видному сповіщенні на Нашій службі до того, як зміни набудуть чинності, і оновимо дату «Останнє оновлення» у верхній частині цієї Політики конфіденційності.

Рекомендуємо періодично переглядати цю Політику конфіденційності на предмет будь-яких змін. Зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності, коли вони опубліковані на цій сторінці.

 

Зв'яжіться з нами

Якщо у вас виникли запитання щодо цієї Політики конфіденційності, ви можете зв’язатися з нами:

  • Відвідавши цю сторінку на нашому веб-сайті: https://umaumi.eu
  • Надіславши нам електронний лист: shop@umaumi.com

Скористайтеся купоном WELCOME10, щоб отримати знижку 10% на перше замовлення.

Кошик

Вітаємо! Ваше замовлення дає право на безкоштовну доставку Ви за €10 від безкоштовної доставки.
Більше немає товарів, доступних для покупки