Αυτός ο ιστότοπος έχει περιορισμένη υποστήριξη για τον περιηγητή σας. Συνιστούμε τη μετάβαση σε Edge, Chrome, Safari ή Firefox.
FREE DELIVERY TILL 29.02

Πολιτική απορρήτου GDPR

Πολιτική απορρήτου GDPR

Η Πολιτική απορρήτου μας ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 19 Οκτωβρίου 2023.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία και σας ενημερώνει για τα δικαιώματα απορρήτου σας και για το πώς σας προστατεύει ο νόμος.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

 

Ερμηνεία και ορισμοί

Ερμηνεία

Οι λέξεις των οποίων το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαίο έχουν σημασίες που ορίζονται υπό τις ακόλουθες συνθήκες. Οι ακόλουθοι ορισμοί θα έχουν την ίδια σημασία ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται στον ενικό ή στον πληθυντικό.

 

Ορισμοί

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου:

  • "Λογαριασμός" σημαίνει έναν μοναδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για Εσείς να έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μας ή σε μέρη της Υπηρεσίας μας.

  • Η

    "Εταιρεία" (αναφέρεται είτε ως "η Εταιρεία", "Εμείς", "Εμείς" ή "Δικοί μας" στο παρόν Συμφωνητικό) αναφέρεται στην UmaUmi

    Για τους σκοπούς του GDPR, η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων.

  • Η

    "Χώρα" αναφέρεται στην Κύπρο.

  • "Cookies" είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας, στην κινητή συσκευή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή από έναν ιστότοπο και περιέχουν τις λεπτομέρειες του ιστορικού περιήγησής σας σε αυτόν τον ιστότοπο μεταξύ των πολλών χρήσεων του. p>

  • Ο

    "Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων", για τους σκοπούς του GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων), αναφέρεται στην Εταιρεία ως το νομικό πρόσωπο που μόνο ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα της επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων.

  • "Συσκευή" σημαίνει κάθε συσκευή που μπορεί να έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία, όπως υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο ή ψηφιακό tablet.

  • "Προσωπικά δεδομένα" είναι οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο άτομο.

    Για τους σκοπούς του GDPR, ως Προσωπικά Δεδομένα νοούνται οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με εσάς, όπως όνομα, αριθμός αναγνώρισης, δεδομένα τοποθεσίας, αναγνωριστικό στο διαδίκτυο ή έναν ή περισσότερους παράγοντες που σχετίζονται με τη φυσική, φυσιολογική, γενετική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα.

  • Η

    "Υπηρεσία" αναφέρεται στον ιστότοπο.

  • "Πάροχος Υπηρεσιών" σημαίνει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας. Αναφέρεται σε τρίτες εταιρείες ή άτομα που απασχολούνται από την Εταιρεία για τη διευκόλυνση της Υπηρεσίας, την παροχή της Υπηρεσίας για λογαριασμό της Εταιρείας, την εκτέλεση υπηρεσιών που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή για να βοηθήσουν την Εταιρεία στην ανάλυση του τρόπου χρήσης της Υπηρεσίας.
    Για τους σκοπούς του GDPR, οι πάροχοι υπηρεσιών θεωρούνται Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων.

  • Τα

    "Δεδομένα χρήσης" αναφέρονται σε δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα, είτε δημιουργούνται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή της Υπηρεσίας (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

  • Ο

    "Ιστότοπος" αναφέρεται στο UmaUmi, προσβάσιμο από τη διεύθυνση https://umaumi.eu

  • "Εσείς" σημαίνει το άτομο που έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ή την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα για λογαριασμό της οποίας το άτομο αυτό έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ανάλογα με την περίπτωση.

    Σύμφωνα με τον GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων), μπορείτε να αναφερθείτε ως Υποκείμενο των Δεδομένων ή ως Χρήστης καθώς είστε το άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία.

 

Συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Τύποι δεδομένων που συλλέγονται

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας. Οι πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  • Όνομα και επίθετο

  • Αριθμός τηλεφώνου

  • Διεύθυνση, Πολιτεία, Επαρχία, Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη

  • Δεδομένα χρήσης

 

Δεδομένα χρήσης

Δεδομένα χρήσης συλλέγονται αυτόματα κατά τη χρήση της Υπηρεσίας.

Τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου της συσκευής σας (π.χ. διεύθυνση IP), τον τύπο προγράμματος περιήγησης, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τις σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας, τον χρόνο που αφιερώσατε σε αυτές τις σελίδες , μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία από ή μέσω μιας κινητής συσκευής, ενδέχεται να συλλέξουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του τύπου της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, του μοναδικού αναγνωριστικού της κινητής συσκευής σας, της διεύθυνσης IP της κινητής συσκευής σας , Το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου για κινητά που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Μπορεί επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες που αποστέλλει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μέσω ή μέσω μιας κινητής συσκευής.

 

Τεχνολογίες παρακολούθησης και cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα στην Υπηρεσία μας και να αποθηκεύουμε ορισμένες πληροφορίες. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται είναι beacons, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Cookies ή Cookies προγράμματος περιήγησης. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο που τοποθετείται στη Συσκευή σας. Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνηθεί όλα τα Cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα Cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε τα Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας. Εάν δεν έχετε προσαρμόσει τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας έτσι ώστε να απορρίπτει τα Cookies, η Υπηρεσία μας μπορεί να χρησιμοποιεί Cookies.
  • Web Beacons. Ορισμένες ενότητες της Υπηρεσίας μας και τα email μας ενδέχεται να περιέχουν μικρά ηλεκτρονικά αρχεία γνωστά ως web beacons (ονομάζονται επίσης καθαρά gif, ετικέτες pixel και gif ενός εικονοστοιχείου) που επιτρέπουν στην Εταιρεία, για παράδειγμα, για την καταμέτρηση χρηστών που έχουν επισκεφθεί αυτές τις σελίδες ή άνοιξαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για άλλα σχετικά στατιστικά στοιχεία ιστότοπου (για παράδειγμα, καταγραφή της δημοτικότητας μιας συγκεκριμένης ενότητας και επαλήθευση της ακεραιότητας του συστήματος και του διακομιστή).

Τα cookies μπορεί να είναι "Μόνιμα" ή "Περίοδος λειτουργίας". Τα μόνιμα cookie παραμένουν στον προσωπικό σας υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας όταν είστε εκτός σύνδεσης, ενώ τα Cookies περιόδου λειτουργίας διαγράφονται αμέσως μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Χρησιμοποιούμε τόσο Cookies περιόδου λειτουργίας όσο και μόνιμα cookies για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω:

  • Απαραίτητα / Βασικά cookies

    Τύπος: Cookies περιόδου λειτουργίας

    Διαχείριση από: Εμάς

    Σκοπός: Αυτά τα Cookies είναι απαραίτητα για να σας παρέχουν υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω του Ιστότοπου και να σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις δυνατότητες του. Βοηθούν στον έλεγχο ταυτότητας των χρηστών και στην πρόληψη της δόλιας χρήσης λογαριασμών χρηστών. Χωρίς αυτά τα Cookies, οι υπηρεσίες που ζητήσατε δεν μπορούν να παρασχεθούν και χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies μόνο για να σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες.

  • Πολιτική cookies / Cookies αποδοχής ειδοποίησης

    Τύπος: Μόνιμα cookie

    Διαχείριση από: Εμάς

    Σκοπός: Αυτά τα cookie προσδιορίζουν εάν οι χρήστες έχουν αποδεχτεί τη χρήση cookies στον Ιστότοπο.

  • Cookies λειτουργικότητας

    Τύπος: Μόνιμα cookie

    Διαχείριση από: Εμάς

    Σκοπός: Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, όπως να θυμόμαστε τα στοιχεία σύνδεσής σας ή τις προτιμήσεις γλώσσας. Ο σκοπός αυτών των Cookies είναι να σας παρέχουν μια πιο προσωπική εμπειρία και να αποφύγετε να αναγκάζεστε να καταχωρείτε ξανά τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.

  • Cookies παρακολούθησης και απόδοσης

    Τύπος: Μόνιμα cookie

    Διαχείριση από: Τρίτα Μέρη

    Σκοπός: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση πληροφοριών σχετικά με την επισκεψιμότητα στον Ιστότοπο και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των Cookies ενδέχεται να σας προσδιορίσουν άμεσα ή έμμεσα ως μεμονωμένο επισκέπτη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πληροφορίες που συλλέγονται συνήθως συνδέονται με ένα ψευδώνυμο αναγνωριστικό που σχετίζεται με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον Ιστότοπο. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα cookies για να δοκιμάσουμε νέες σελίδες, δυνατότητες ή νέες λειτουργίες του ιστότοπου για να δούμε πώς αντιδρούν οι χρήστες μας σε αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies, επισκεφτείτε την Πολιτική Cookies ή την ενότητα Cookies της Πολιτικής Απορρήτου μας.

 

Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την παροχή και τη διατήρηση της Υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

  • Για τη διαχείριση του λογαριασμού σας: για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Υπηρεσίας. Τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες της Υπηρεσίας που είναι διαθέσιμες σε εσάς ως εγγεγραμμένος χρήστης.

  • Για την εκτέλεση μιας σύμβασης: η ανάπτυξη, η συμμόρφωση και η ανάληψη της σύμβασης αγοράς για τα προϊόντα, τα είδη ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή οποιασδήποτε άλλης σύμβασης μαζί μας μέσω της Υπηρεσίας. p>

  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας: Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφωνικών κλήσεων, SMS ή άλλων ισοδύναμων μορφών ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως ειδοποιήσεις push μιας εφαρμογής για κινητά σχετικά με ενημερώσεις ή ενημερωτικές επικοινωνίες που σχετίζονται με τις λειτουργίες, προϊόντα ή υπηρεσίες με σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας, όταν είναι απαραίτητο ή λογικό για την υλοποίησή τους.

  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε, παρόμοια με εκείνα που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσει από εσάς, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε τέτοιες πληροφορίες.

  • Για να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας: Για να παρακολουθήσετε και να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας προς εμάς.

  • Για μεταβιβάσεις επιχειρήσεων: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να αξιολογήσουμε ή να πραγματοποιήσουμε συγχώνευση, εκποίηση, αναδιάρθρωση, αναδιοργάνωση, διάλυση ή άλλη πώληση ή μεταβίβαση ορισμένων ή όλων των περιουσιακών μας στοιχείων, είτε ως συνεχιζόμενη δραστηριότητα ή ως μέρος πτώχευσης, εκκαθάρισης ή παρόμοιας διαδικασίας, κατά την οποία τα Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε για τους χρήστες της Υπηρεσίας μας συγκαταλέγονται στα περιουσιακά στοιχεία που μεταβιβάζονται.

  • Για άλλους σκοπούς: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς, όπως ανάλυση δεδομένων, προσδιορισμό τάσεων χρήσης, προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας καμπανιών και για αξιολόγηση και βελτίωση της Υπηρεσίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας , το μάρκετινγκ και την εμπειρία σας.

 

Μπορεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Με τους παρόχους υπηρεσιών: Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους παρόχους υπηρεσιών για να παρακολουθήσουμε και να αναλύσουμε τη χρήση της Υπηρεσίας μας, για την επεξεργασία πληρωμών, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Για μεταβιβάσεις επιχειρήσεων: Μπορούμε να κοινοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, χρηματοδότηση ή εξαγορά του συνόλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλο εταιρεία.
  • Με Συνεργάτες: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις συνδεδεμένες εταιρείες μας, οπότε θα απαιτήσουμε από αυτές τις συνδεδεμένες εταιρείες να τηρήσουν αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Οι συνδεδεμένες εταιρείες περιλαμβάνουν τη μητρική μας εταιρεία και οποιεσδήποτε άλλες θυγατρικές, συνεργάτες κοινοπραξίας ή άλλες εταιρείες που ελέγχουμε ή που βρίσκονται υπό κοινό έλεγχο με εμάς.
  • Με επιχειρηματικούς συνεργάτες: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες για να σας προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή προωθητικές ενέργειες.
  • Με άλλους χρήστες: όταν μοιράζεστε προσωπικά στοιχεία ή αλληλεπιδράτε με άλλον τρόπο στους δημόσιους χώρους με άλλους χρήστες, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να προβληθούν από όλους τους χρήστες και ενδέχεται να διανεμηθούν δημόσια εκτός.
  • Με τη συγκατάθεσή σας: Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό με τη συγκατάθεσή σας.

 

Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία θα διατηρήσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στον βαθμό που απαιτείται για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλλουμε τις νομικές συμφωνίες και τις πολιτικές μας.

Η Εταιρεία θα διατηρήσει επίσης Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης γενικά διατηρούνται για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

 

Μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων

Τα στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, υποβάλλονται σε επεξεργασία στα γραφεία λειτουργίας της Εταιρείας και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου βρίσκονται τα μέρη που εμπλέκονται στην επεξεργασία. Σημαίνει ότι αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να μεταφερθούν — και να διατηρηθούν σε — υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κρατικής δικαιοδοσίας σας, όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς της δικαιοδοσίας σας.

Η συγκατάθεσή σας σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συμφωνία σας για τη μεταφορά.

Η Εταιρεία θα λάβει όλα τα εύλογα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και ότι καμία μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας δεν θα πραγματοποιηθεί σε οργανισμό ή χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένων την ασφάλεια των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

 

Αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων

Επιχειρηματικές συναλλαγές

Εάν η Εταιρεία εμπλέκεται σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά Δεδομένα σας ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα ειδοποιήσουμε πριν μεταφερθούν τα Προσωπικά Δεδομένα σας και υπόκεινται σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

 

Εφαρμογή του νόμου

Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να ζητηθεί από την Εταιρεία να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας, εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κρατική υπηρεσία).

 

Άλλες νομικές απαιτήσεις

Η Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας με την καλή τη πίστη ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστατέψτε και υπερασπιστείτε τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία της Εταιρείας
  • Αποτρέψτε ή διερευνήστε πιθανές παρανομίες σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστατεύστε την προσωπική ασφάλεια των Χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία έναντι νομικής ευθύνης

 

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Αν και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

 

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Οι πάροχοι υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας. Αυτοί οι τρίτοι προμηθευτές συλλέγουν, αποθηκεύουν, χρησιμοποιούν, επεξεργάζονται και μεταφέρουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία μας σύμφωνα με τις Πολιτικές απορρήτου τους.

 

Analytics

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

 

Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, μάρκετινγκ ή διαφημιστικό υλικό και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας.

 

Απόρρητο GDPR

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει του GDPR

Μπορεί να επεξεργαστούμε Προσωπικά Δεδομένα υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Συναίνεση: Έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς.
  • Εκτέλεση σύμβασης: Η παροχή Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας συμφωνίας με εσάς ή/και για τυχόν προσυμβατικές υποχρεώσεις αυτής.
  • Νομικές υποχρεώσεις: Η επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται η Εταιρεία.
  • Ζωτικά συμφέροντα: Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων σας ή άλλου φυσικού προσώπου.
  • Δημόσιο συμφέρον: Η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων σχετίζεται με μια εργασία που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση επίσημης εξουσίας που έχει ανατεθεί στην Εταιρεία.
  • Νόμιμα συμφέροντα: Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία ευχαρίστως θα βοηθήσει στη διευκρίνιση της συγκεκριμένης νομικής βάσης που ισχύει για την επεξεργασία, και ειδικότερα εάν η παροχή Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί νομική ή συμβατική απαίτηση ή απαίτηση απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης.

 

Τα δικαιώματά σας βάσει του GDPR

Η Εταιρεία δεσμεύεται να σέβεται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων σας και να εγγυάται ότι μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας.

Έχετε το δικαίωμα σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και βάσει νόμου, εάν βρίσκεστε εντός της ΕΕ, να:

  • Ζητήστε πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας. Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς. Όποτε είναι δυνατό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων σας απευθείας στην ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. Αυτό σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
  • Ζητήστε διόρθωση των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τυχόν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς.
  • Αντίκειστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό το δικαίωμα υπάρχει όταν βασιζόμαστε σε έννομο συμφέρον ως νομική βάση για την επεξεργασία μας και υπάρχει κάτι σχετικά με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας για αυτόν τον λόγο. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε όταν επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Ζητήστε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα όταν δεν υπάρχει καλός λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε.
  • Ζητήστε τη μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας. Θα παρέχουμε σε εσάς ή σε τρίτο μέρος που έχετε επιλέξει, τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη, αναγνώσιμη από μηχανή μορφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες για τις οποίες αρχικά δώσατε τη συγκατάθεσή μας να χρησιμοποιήσουμε ή όπου χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να συνάψουμε μια σύμβαση μαζί σας.
  • Ανακαλέστε τη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πρόσβαση σε ορισμένες συγκεκριμένες λειτουργίες της Υπηρεσίας.

 

Άσκηση των δικαιωμάτων σας για την προστασία δεδομένων GDPR

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης και αντίρρησης επικοινωνώντας μαζί μας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα. Εάν υποβάλετε ένα αίτημα, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από μέρους μας. Για περισσότερες πληροφορίες, εάν βρίσκεστε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον ΕΟΧ.

 

Παιδικό απόρρητο

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε κανέναν κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης από κανέναν κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από οποιονδήποτε κάτω των 13 ετών χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, λαμβάνουμε μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες από τους διακομιστές μας.

Εάν πρέπει να βασιστούμε στη συναίνεση ως νομική βάση για την επεξεργασία των στοιχείων σας και η χώρα σας απαιτεί τη συγκατάθεση ενός γονέα, ενδέχεται να απαιτήσουμε τη συγκατάθεση του γονέα σας προτού συλλέξουμε και χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες.

 

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από Εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστότοπων ή υπηρεσιών τρίτων.

 

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Μπορεί να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας κατά καιρούς. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και μιας εμφανούς ειδοποίησης για την Υπηρεσία μας, προτού τεθεί σε ισχύ η αλλαγή και θα ενημερώσουμε την ημερομηνία "Τελευταία ενημέρωση" στο επάνω μέρος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • Με την επίσκεψη αυτής της σελίδας στον ιστότοπό μας: https://umaumi.eu
  • Στέλνοντας μας ένα email: shop@umaumi .com

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό WELCOME10 για έκπτωση 10% στην πρώτη σας παραγγελία.

Καλάθι

Συγχαρητήρια! Η παραγγελία σας πληροί τα κριτήρια για δωρεάν αποστολή Σας λείπουν €10 για δωρεάν αποστολή.
Δεν υπάρχουν περισσότερα προϊόντα διαθέσιμα για αγορά